donderdag 26 maart 2009

Digital Day in bibliotheek Hengelo


Vanmorgen ontving ik een bericht over een mooi initiatief van de bibliotheek Hengelo. Ik plaats hier het hele bericht – ik hoef er niets aan toe te voegen. Behalve natuurlijk de oproep om er naartoe te gaan als je in Hengelo en omgeving woont. Een prachtige kans om kennis te nemen van de nieuwste digitale ontwikkelingen.

Zaterdag 4 april staat Bibliotheek Hengelo Beursplein van 11.00 uur tot 15.00 uur in het teken van onze nieuwste digitale ontwikkelingen. Om aan iedereen te laten zien wat we allemaal in huis hebben. Wat valt er allemaal te beleven?

• Frank Janssen van de weblog Frankwatching.com geeft om 13.00 uur een lezing over het geheim van een succesvolle blog en nieuwe digitale ontwikkelingen.
• “King of Poken” Jilles Groenendijk geeft enthousiaste demonstraties en zorgt ervoor dat Hengelo straks massaal aan het Poken is.
• We houden Google Battles, waar natuurlijk Pokens te winnen zijn voor de snelste informatiezoekers.
• En verder zijn er demonstraties Hoe maak ik een weblog?, Chatten met Al@din en maak je kennis met onze digitale workshops zoals RSS feeds, Haal meer uit Google en Weblog maken.

En natuurlijk presenteren we ook ons Bieblog, onze toolbar en alle digitale diensten die via onze website en catalogus nu al voor iedereen toegankelijk zijn. Dus zorg dat je erbij bent. Toegang is gratis!

Tot zover het bericht van bibliotheek Hengelo.

Geen opmerkingen: