woensdag 19 augustus 2009

Gerard Veldscholten: biografie op Wieiswie-in-Overijssel + oproepVanmorgen is de biografie van wielrenner Gerard Veldscholten op Wie-is-wie-in-Overijssel geplaatst. Normaal gesproken vermeld ik dit soort gebeurtenissen niet – het komt wel vaker voor dat deze biografieën-database wordt uitgebreid. Het bijzondere is dat – hoe is het mogelijk – Gerard Veldscholten precies vandaag 50 blijkt te zijn geworden.

Daarnaast nog iets anders. Als zijnde één van de redactieleden van de website met biografieën van bekende Overijsselaars uit heden en verleden, roep ik iedereen, die over bijzondere kennis, of over nog onbekend materiaal, betreffende Overijsselse personen beschikt contact met de redactie op te nemen.

Wie ooit al eens een biografische beschrijving heeft gemaakt over een Overijsselaar die van bijzondere betekenis is geweest roepen wij op deze op Wieiswie te (laten) plaatsen of om het materiaal naar de redactie te sturen, die het dan kan bewerken.
Het terrein waarop de personen iets bijzonders hebben verricht kan zeer breed zijn, om enkele voorbeelden te noemen: maatschappelijk leven, kunst en cultuur, sport, wetenschap, bedrijfsleven etc. Ook proberen we als redactie de (kortere) informatie over de personen op Wikipedia waar nodig aan te vullen en daar ook te verwijzen naar WieisWie.

1 opmerking:

stex zei

Hey,
like your Blog, hope you will continue it.
Do me a favor and visit my
Blog
Make me happy, click my ad =)