dinsdag 8 oktober 2013

Boerskotten Benefietloop: 23 november 2013

In de side-bar geef ik aan dat ik toegezonden informatie over onderwerpen die passen in het ‘profiel’ van dit weblog zal plaatsen. Soms krijg ik (pers)berichten over zaken die je met de beste wil van de wereld niet kunt associëren met dit blog. Dat geldt voor onderstaand bericht. Toch plaats ik het want wie wil zo’n mooi initiatief niet steunen?


Op 23 november 2013 vindt de Boerskotten Benefietloop plaats, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de gezondheidsprojecten van AMREF Flying Doctors in Tanzania. Deze herfstwandeltocht van ongeveer 15km voert door het prachtige glooiende Twentse landschap en passeert onder andere de natuurgebieden Boerskotten en het Duivelshof.

De wandeling wordt georganiseerd door Jorien Weterings, die als deelnemer aan Expedition Masai een bedrag van € 6000,- bijeen wil brengen voor de projecten van AMREF Flying Doctors in Tanzania. De opbrengsten van de Boerskotten Benefietloop komen volledig ten gunste van dit doel.

Aan het uitzetten van een prachtige route is veel aandacht besteed. Lees alles over aanmelding, tijd en plaats etc. en de achtergronden van dit initiatief op de weblog van Jorien Weterings.

Geen opmerkingen: