dinsdag 15 april 2014

BAM! Festival Hengelo op zaterdag 24 mei


Ik ben nog niet toegekomen aan mijn jaarlijkse Overijsselse festivaloverzicht. Hierbij maak ik als voorproefje het mij toegestuurde persbericht over het BAM! Festival in Hengelo ook op dit weblog wereldkundig.

Waarom? Omdat het zo’n mooi gratis festival is, omdat het op zo’n mooie locatie tegenover het station Hengelo wordt gehouden, en omdat er altijd veel werk wordt gemaakt van het nevenprogramma met kunst en theater.

Uit het persbericht:
Van 12:00 tot 00:00 is er op deze dag weer een programma vol bandjes, singer-songwriters, theater, sport, dans en kunst. Het doel van de BAM! organisatie is een fantastische dag te verzorgen voor zowel jong als oud. Terwijl de kinderen spelen in de speeltuin, zich laten schminken of genieten van een theatervoorstelling, kunnen ouders genieten van een hapje en een drankje of in het gras genieten van de live optredens.

Onder meer de volgende bands zijn uitgenodigd: Fratsen, The Tightropes, The Road Home, Lois Lane, Wooden Saints, Leopold Tears en het Twents Songwriters Gilde. Zie verder de website.

Geen opmerkingen: