zondag 23 november 2014

Delpher vernieuwd


Het is precies een jaar geleden dat Delpher werd 'geopend' als centrale zoekhulp in meer dan een miljoen Nederlandse boeken, kranten en tijdschriften. Nu is er een verbeterde versie van Delpher gemaakt. De vormgeving is opgefrist en op basis van klantsuggesties zijn het zoeken, vinden en presenteren sneller en beter gemaakt.

De meest in het oog springende verandering op de homepage is de centrale zoekbalk waarmee direct een materiaalsoort kan worden geselecteerd. Verder is Delpher geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zijn het booleaans zoeken en de uitleg op de website verbeterd en is de website een stuk stabieler. Een volledig overzicht van alle veranderingen is hier te vinden.

Het afgelopen jaar zijn ruim 30.000 afleveringen van krantentitels en meer dan duizend boeken aan Delpher toegevoegd. Binnenkort komen hier nieuwe tekstcollecties bij. Elke nieuwe toevoeging wordt direct via de Delpher Nieuwsbrief en Delpher Twitter gecommuniceerd.

Mail je beste vondst in Delpher en win een Apple iPad Air
Delpher heeft een prijs uitgeloofd voor degene die in maximaal 100 worden kan vertellen welke bijzondere vondst hij/zij in Delpher heeft gedaan. Lees alle informatie over deze actie in dit nieuwsbericht.

Geen opmerkingen: