dinsdag 22 maart 2016

Wielrennen in Deventer en een nieuw boek van Almar Otten

Almar Otten zou hebben laten doorschemeren dat zijn vorig jaar verschenen boek Vriendendienst voorlopig de laatste thriller zou zijn waarin Deventer en omstreken een belangrijke rol speelt. Gelukkig blijkt niets minder waar.
Lees de berichten op Hebban.nl of in de Deventer Post.
Dit weekend moet je in Deventer zijn. Gaat mij niet lukken, maar wie een beetje in de buurt woont en van wielrennen houdt en de boeken van Almar Otten apprecieert moet even opletten:


De Ronde van Vedett
Voor wielerliefhebbers is er een drie-daags wielerfeest in Deventer, met als klapstuk een wielerronde die dwars door de Bergkerk voert.

Het programma:

Vrijdag 25 maart
20.30 Presentatie van de Deventer thriller De Renner van het Bergkwartier door Almar Otten, met aansluitend de Grote Wielerquiz

Zaterdag 26 maart
20.30 De Avondetappe met presentator/tafelheer Mart Smeets en als gasten o.a. Rick de Leeuw (Trockener Kecks) Peter Winnen, JW Roy en nog wat extra wielerprominenten. Vanaf 22.30 wordt de avond afgesloten met klassieke Wielerpop door de St WIllebrodsessies.

Zondag 27 Maart
Koersdag! 17 heats van 3 ronden van 1,6 km door het Bergkwartier en als surplus niet om de kerk maar door de Bergkerk en de kroeg.
In de avond uren 21.00 uur Het grote Wielergala voor genodigden en vrijwilligers.

Meer informatie?
De website
Retro-wielerronde met Vlaams sausje door Deventer Bergkwartier
Volledig programma + promofilm
Gerrit Wansink op Facebook

Geen opmerkingen: