maandag 25 juli 2016

Zomernummer Mijn Stad Mijn Dorp is uit


Het zomernummer van het digitale tijdschrift Mijn Stad Mijn Dorp is uit. Met onder meer het zomerse onderwerp bermtoerisme, populair eind vijftiger begin zestiger jaren tot 1965, toen het op de Rijkswegen verboden werd. Het vormde een zondags uitje om voorzien van picknickmand op stoeltjes plaats te nemen in de bermen van doorgaande wegen om auto's te bekijken.
Andere onderwerpen:
- het plan Van Embden: beeldbepalend voor naoorlogs Zwolle
- interview met watertorenbeheerder uit Hengelo
- het Agnietenklooster in Diepenveen en zijn rijke bezit
- Kea Bouman uit Almelo wint grandslamtoernooi
- Verdwenen watermolens in Overijssel
- De Overijsselse roots van Onno en Isa Hoes
- De mysteries van de Hunenborg


Bermtoerisme (uit: Ondersteboven - NPO geschiedenis)

410 opmerkingen:

«Oudste   ‹Ouder   401 – 410 van 410
Patricia Kingsman prestamos zei

Goedendag iedereen op deze site

Mijn naam is Karolien Tineke Rachel, ik kom uit Nederland en ik vertrek in de stad Amsterdam. Ik wil deze gelegenheid gebruiken om op het internet te schrijven over mevrouw Patricia Kingsman, een paar weken geleden had ik een lening nodig en werd ik voor 15.000,00 euro bedrogen door nepkredietverstrekkers. dus op een dag besloot ik om opnieuw naar een lening te zoeken, omdat de lening erg belangrijk was voor mijn bedrijf. Toen vond ik mevrouw Patricia Kingsman en ik zag zoveel mensen getuigen over haar bedrijf en ik was niet zeker of haar lening legitiem was, maar ik besloot te geven het probeerde en ik vroeg een leenbedrag van 400.000,00 euro aan. Ze vertelde me alles wat ik moest doen, inclusief een vergoeding die ik eerst moest storten. Ik dacht dat het oplichterij was, maar ik probeerde het, want ik zag dat mensen ook over haar getuigden goede daden dat ze erg aardig en behulpzaam is, dus toen ik het benodigde geld voor mijn lening deponeerde, verzekerde ze me dat ik mijn lening binnen 8 uur of uiterlijk 8 uur op mijn bankrekening ontvang, zei ik oke en ik heb gisteren gewacht ik heb een bericht ontvangen van mijn bank waarop ik een bedrag van 400.000,00 euro op mijn bankrekening heb bijgeschreven, dus ik heb contact met haar opgenomen en haar hierover verteld en ze was blij dat ik mijn lening heb ontvangen. En ik beloof mezelf dat iedereen die me heeft geholpen haar naam zal delen op het internet van haar geweldige hulp. Dus iedereen in Nederland of over de hele wereld, als je een legitieme lening nodig hebt, neem dan contact op met mevrouw Patricia Kingsman, want ze is legitiem en ik weet nu, zelfs als er nepmensen zijn die naar de geldschieter lenen, mevrouw Patricia Kingsman door God is gestuurd. Iedereen die een snelle lening nodig heeft, neemt contact met haar op via Whatsapp of per e-mail, maar ik heb contact met haar opgenomen via Whatsapp omdat dit sneller is. Whatsapp-nummer is +1 (575) -655-0066 en het e-mailadres van het bedrijf is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Bedankt en groeten aan iedereen die mijn bericht heeft gelezen.

hendrick zei

Ik heb gisteren een lening van 30.000 euro aangevraagd voor de ziekenhuisrekeningen van mijn zoon bij meneer Peter en vandaag is het geld op mijn rekening gestort. lening moet nu contact met hem opnemen via: am.peterhelps01@outlook.com voor meer info.

Loan Offer. zei


LENING AANBIEDING, Heeft u een lening nodig? Zit je in de financiële problemen of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? SNELLE LENING, Heeft u een lening nodig om uw schuld af te lossen of uw rekeningen af ​​te betalen of een mooi bedrijf te starten? :neem contact op met ons leenkantoor e-mail: (dakany.endre@gmail.com) Persoonlijke lening, zakelijke lening, woninghypotheeklening, schuldconsolidaties

unknown zei

Hallo Nederlanders, ik heb zojuist goed nieuws met jullie gedeeld, vooral met jullie, die een financiële behoefte hebben. Ik ontmoette Peterhelps, financieel kreeg ik een lening van € 47.000 met een tarief van 2% per jaar. Ik heb de lening binnen 72 uur ontvangen. hij is eerlijk en serieus. Voor degenen die het nodig hebben, neem contact op met: peterhelps01@outlook.com voor degenen die meer informatie willen, neem contact met mij op voor meer informatie: peterhelps01@outlook.com

MARCUS zei

Zoekt u fondsen om kredieten en schulden of zakelijke leningen af te betalen?
{ jameskelvine28@gmail.com }. Dan is James Kelvin Loan Firm:
het antwoord. We bieden alle soorten leningen, we verstrekken leningen met An
uitstaande rente Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via
E-mail: {jameskelvine28@gmail.com}

LOAN OFFER zei

Hallo meneer/mevrouw
Wij bieden leningen aan van: 10.000 tot 9.500.000 € met een rentepercentage van 2%.
Je weet dat geld lenen verboden is.
U moet een lening krijgen, let op de gebieden waarin we dat kunnen.
Om je te helpen:
* Financieel
* Bedrijfslening
* Hypotheken
* Investeringsleningen
* Autoleningen
* Schuldconsolidatie
* Kredietlijn
* Tweede hypotheek
* Terugkoop van krediet
* Persoonlijke leningen
*Studenten lening
U zoekt een project en u hebt financiering nodig, u hebt geld nodig om uw rekeningen te betalen, geld om in zaken te investeren.
neem contact met ons op via e-mail [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

Patricia Kingsman prestamos zei

WELKOM BIJ PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com het is ons doel om uitstekende professionele service te bieden.

Ben je een zakenman of -vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf op te starten? Heb je een lening nodig om een ​​leuke Small Scale en medium business te starten? Heeft u een lage credit score en vindt u het moeilijk om een ​​kapitaallening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen ?.

Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de diensten te krijgen die u verdient. Ons programma is de snelste manier om in een handomdraai te krijgen wat u nodig hebt. Verlaag uw betalingen om de druk op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. Krijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties, tot onderwijs, tot unieke aankopen

We bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: persoonlijke leningen, schuldenconsolidatieleningen, bedrijfsleningen, opleidingsleningen, hypothecaire lening, ongedekte lening, hypothecaire leningen, betaaldagofficieren, studieleningen, commerciële leningen, autoleningen, investeringsleningen, Ontwikkelingsleningen, Acquisitieleningen, Bouwleningen, met een lage rente van 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en rechtspersonen. Haal het beste uit uw familie en bezit uw droomhuis ook met ons algemene uitleenschema.

WIJ BIEDEN ALLE SOORT LENINGEN AAN - WENST VOOR BETAALBARE LENINGEN.

Neem contact met ons op voor meer informatie: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vriendelijk schrijf ons terug met de lening informatie;

BORROFOURGEGEVENS

1) Volledige namen:
2): Land
3) Adres:
4) Staat:
5) Geslacht:
6) Burgerlijke staat:
7) Beroep:
8) Telefoonnummer:
9) Maandelijks inkomen:
10) Volgende van Kin:
11) Lening vereist:
12) Leentijd:
13) Doel van de lening:
14) Specifieke datum waarop u de lening nodig hebt:

Als u geïnteresseerd bent om een ​​lening te krijgen, schrijft u ons dan vriendelijk met de vereiste lening.
Neem contact met ons op voor meer informatie: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Hoogachtend,
Mevr. Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

We kijken er naar uit om zo snel mogelijk van je te horen

Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos zei

Goede dag iedereen op deze site

Mijn naam is Anneke Adolphe Merckx ik kom uit België en ik vertrek in de stad Brussel ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een ​​paar weken geleden op internet te schrijven over mevrouw Patricia Kingsman ik had een lening nodig en ik werd voor ongeveer 2.000 euro bedrogen door valse geldschieters dus op een dag besloot ik opnieuw naar een lening te zoeken omdat de lening erg belangrijk was voor mijn bedrijf, toen vond ik mevrouw Patricia Kingsman en ik zag zoveel mensen getuigen over haar bedrijf en ik wist niet zeker of haar lening legitiem was, maar ik besloot om te geven het was een poging en ik vroeg een leenbedrag van 87.000,00 euro aan ze vertelde me alles wat ik moest doen inclusief een vergoeding die ik moest storten in eerste instantie ik dacht dat het oplichterij was maar ik probeerde het omdat ik zag dat mensen ook over haar getuigden goede daden dat ze erg aardig en behulpzaam is, dus toen ik het geld voor mijn lening stortte, verzekerde ze me dat ik mijn lening in minder dan 8 uur of uiterlijk 8 uur op mijn bankrekening zal ontvangen, ik zei oké en ik wachtte gisteren ik kreeg een bericht van mijn bank dat ik heb een bedrag van 87.000,00 euro op mijn bankrekening bijgeschreven, dus ik nam contact met haar op en vertelde haar erover en ze was blij dat ik mijn lening heb ontvangen. En ik beloof mezelf dat iedereen die me heeft geholpen, ik haar naam overal op internet zal delen met haar geweldige hulp. Dus iedereen in België of over de hele wereld als je een legitieme lening nodig hebt, neem dan contact op met mevrouw Patricia Kingsman, want ze is legitiem en ik weet nu zelfs of er nepmensen zijn die smeken om geldschieter mevrouw Patricia Kingsman te lenen. Iedereen die een snelle lening nodig heeft, neemt contact met haar op via WhatsApp of per post, maar ik heb via WhatsApp contact met haar opgenomen omdat het sneller gaat. Whatsapp-nummer is +39 351-276-8209 en het e-mailadres van het bedrijf is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Bedankt en groeten aan iedereen die mijn bericht heeft gelezen.

Thomas Prada zei

Heb je een lening nodig? particuliere lening? Zakelijke leningen? Een hypothecaire lening? Landbouw- en projectfinanciering? Wij bieden alle soorten leningen aan tegen 2% rente! E-mailadres voor contact: tinvestor53@gmail.com of Whatsapp +1 (757) 576-8165

Anonymous zei

Ik waardeer LAPO MICRO FINANCE, die me een lening heeft gegeven voor de medische behandeling van mijn zieke kind. Ik ben zo blij dat ik LAPO vandaag heb ontmoet, neem contact met hen op via e-mail als je een dringende lening nodig hebt: lapofunding960@gmail.com

«Oudste ‹Ouder   401 – 410 van 410   Nieuwer› Nieuwste»