maandag 20 juni 2022

Dit jaar weer Veluwse Boekenmarkten in Elspeet in juli en augustus

Onderstaand persbericht werd mij toegezonden. Omdat het om boekenmarkten gaat, plaats ik het graag.

De organisatie van de Veluwse Boekenmarkten heten u weer van harte welkom op zaterdag 23 en 30 juli en op zaterdag 6 en 13 augustus in Elspeet. Aan de Schapendrift staan op die dagen weer vele kramen gevuld met de mooiste boeken. Al vele jaren blijkt dat deze markt in een behoefte voorziet en daarom worden ze ook dit jaar weer gehouden.

Boeken van diverse genres wachten die dag op een nieuwe eigenaar. Bent u verzamelaar of gewoon boekenliefhebber of zoekt u een bepaald nostalgisch boek uit uw jeugd, grote kans dat u ze op de Veluwse Boekenmarkt vindt. Kinderboeken zijn in grote getale aanwezig. Ook informatieve boeken over de natuur, Tweede Wereldoorlog en andere onderwerpen staan op u te wachten.

Er zijn ook een aantal antiquariaten die een groot aantal theologische werken meenemen. Sommige van deze boeken zijn zeer oud. Grote kans dat u boeken uit rond 1700 aantreft. Zoekt u een vakantieboek. Ook aan u hebben we gedacht. Een prachtige streekroman voor weinig geld.
De standhouders komen uit alle oorden. Ook dit jaar hebben vele standhouders zich aangemeld. Velen van hen verzamelen het hele jaar boeken om ze in Elspeet te verkopen. Dit jaar zijn er ongeveer 30 marktkramen verhuurd met een keur van boeken zowel 2e hands als nieuw.

De boekenmarkt is voor het publiek toegankelijk van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie of voor de verkoop van uw overtollige boeken kunt u contact opnemen met van der Wal boeken. Tel 0184-684808 of cvdwal@kliksafe.nl

Geen opmerkingen: