zondag 7 augustus 2016

De Hel van Voerendaal


Paar dagen naar Maastricht geweest. Fietsen mee. Zaterdag de Natuurlijk Zuid-Limburg fietsroute gedaan. Met een ommetje extra zo’n vijftig kilometer, inclusief een aantal pittige stroken klimwerk met veel bekende plekken uit de Amstel Gold Race.
Op een aantal kruispunten stonden verkeersregelaars die blijkbaar niets te doen hadden. ’Gaat hier iets gebeuren?‘, vroeg ik aan één van hen. ‘De Hel van Voerendaal komt hier voorbij, totaal vijf keer’.
Na een afdaling naar het volgende kruispunt konden we niet verder. Een van de verkeersregelaars was in actie gekomen. Een lange rij auto’s met uitgezette motor, de bestuurders en passagiers gewoon in de auto. Vooraan bij de bocht – met ons erbij – een handvol kijkers. Politie op de motor, even later een kopgroep van een man of acht, dan een hele tijd niets, dan een paar kleine groepjes, eenlingen die hadden gelost of juist probeerden een gat dicht te rijden, eindelijk het grote peloton. Krakend materiaal en gevloek in de bocht. Enkele achterblijvers tussen de auto’s, de laatste politieagent op de motor, die op zijn fluit blies. Binnen de seconde stoof het verkeer alle kanten uit. Even later werden we gepasseerd door achtergebleven renners, die tussen het verkeer door laveerden. Blijkbaar telde je niet meer mee als je het contact met de auto’s had verloren.

Zuid-Limburgers zijn het blijkbaar gewend dat er wielerwedstrijden worden gereden in hun regio. Het hoort erbij en ze passen zich aan. De hele sfeer deed me sterk denken aan ‘De renner’ van Tim Krabbé. Een zelfde soort parcours, renners die niet tot de top behoren, maar wel een behoorlijk niveau hebben, een wedstrijd die alleen in de wielerwereld zelf bekendheid geniet.

Ik heb het even nagekeken. De wedstrijd maakt deel uit van de Topcompetitie. Sebastiaan Pot won de Hel van Voerendaal, Coen Vermeltfoort – hem heb ik begin juni nog de Nacht van Hengelo zien winnen – blijft leider in het klassement.

Hadden we in Overijssel maar meer van dit soort wedstrijden, bijvoorbeeld rond Ootmarsum of op de Sallandse Heuvelrug!

3 opmerkingen:

birgitte iva zei

WORD EEN INVESTEERDER

Hallo meneer en mevrouw in Christus!!! God zegene je
Wij zijn een christelijke organisatie in samenwerking met andere landen van Europa voor de verbetering en versterking van diensten voor de gemeenschappen; het verstrekken van financiering voor nuttige doeleinden van solidariteit in 112 landen, inclusief uw land, maakt deel uit van dit project. Het programma is gericht op kwetsbare mensen van alle categorieën, projectmanagers: Food Engineers, Tradesmen Craftsmen, Teaching Executives, Beauty & Ready-to-wear - Restaurants - Tuincentrum - Dierenwinkel - Health Professionals, Entrepreneur Manager, MP, Fokkers, Minister , kinderopvang, gemeenteraadsleden etc... En wordt dit jaar aan een beperkt aantal uitgereikt. In overeenstemming met de instructies van deze organisatie in samenwerking met de Société Nord-Française.

" E-mail: comiteaidesociale@gmail.com "

Vul de projectgegevens in:
Zelfstandige naamwoorden : ………………
Voornamen: ……………
Woonadres persoonlijke verblijfplaats:…………
Datum en plaats van geboorte :……………
Dorp : ……………
Land : ……………
Postcode :…………
Vaste / mobiele telefoon: ………… /…………
Bezigheid : …………
Solidariteitsfonds van hoeveel: ………… €
Investeringsproject…………

Voor de samenstelling van uw dossier hebben we nodig:
- Uw identiteitskaart of paspoort of een geldige geboorteakte
- Een kleine identiteitsfoto.

Mevr. Kathy Szeliga
E-mail: comiteaidesociale@gmail.com
Met vriendelijke groeten

birgitte iva zei

NEELANDAISE

Wiegand Susanne

leningaanbieding tussen serieuze en eerlijke individuen binnen 72 uur

Eenvoudige, snelle simulatie en in principe direct reageren.

- Stuur ons per e-mail: genereusedeveloppement@gmail.com

Als u veilig en dringend financiering wilt ontvangen
vanaf 1000€ kunt u terugbetalen in 3 jaar voor maximaal 25 jaar.
We dekken alle soorten leningen voor uw behoeften:

+ De aankoop van een nieuwe auto;
+ Vastgoedlening, vastgoedlening
+ Architect, ingenieur, constructie;
+ De inrichting van uw interieur;
+ Consumentenkrediet aanvragen;
+ De financiering van een reis;
+ Elektriciteit & Gas, Internet & mobiel;
+ Verzekeringen, Verhuizingen, Financiën, Selectra;
+ kinderstudies;
+ De financiering van uw belastingen;
+ Nieuwjaarsfinanciering
+ En nog veel meer; alles is mogelijk.

Zodra uw kredietaanvraag is ingediend, wordt deze direct geanalyseerd door een professional van ons team.
Zo krijgt u in principe zo snel mogelijk een antwoord voor ondertekening van uw definitief contract.

Schrijf ons alstublieft voor uw persoonlijke leningen

E-mail: genereusedeveloppement@gmail.com

Krediet aan uw diensten 24/24 uur.

birgitte iva zei

Aanbod van leningen tussen particulieren E-mail: carolinelina90@gmail.com

Ik heb een kapitaal dat zal worden gebruikt om individuele leningen op korte en lange termijn te verstrekken, variërend van € 5.000 tot € 1.000.000, aan elke serieuze persoon die deze lening wil. 3% rente per jaar afhankelijk van het geleende bedrag omdat ik als particulier de wet op de woeker niet wil overtreden. Afhankelijk van het geleende bedrag kunt u in 3 tot maximaal 25 jaar terugbetalen. het is aan jou om de maandelijkse betalingen te zien. Ik vraag alleen om een ​​handgeschreven gewaarmerkte schuldbekentenis en ook om een ​​paar documenten te verstrekken.

Je bent verbannen uit het bankwezen en je hebt niet de gunst van de banken, of beter nog, je hebt een project en hebt financiering nodig, een slecht kredietdossier of geld nodig om rekeningen te betalen, geld om te investeren in bedrijven.
Dus als u krediet nodig heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie over mijn voorwaarden.
Neem rechtstreeks contact met mij op via:

E-mail: carolinelina90@gmail.com

PS: niet-ernstige mensen onthouden zich